Cum functioneaza procesul?

 

 

Putem sa facem totul pentru tine preluand Serviciile de Salarizare si Administrare Personal

 

Din cauza complexităţii activitatilor de salarizare si administrare personal, oferim clientilor nostri posibilitatea de a externaliza complet aceste funcţii, asigurandu-ne astfel că preluarea datelor lunare ale angajatilor şi plăţile catre personal sunt efectuate corect.
 

Datorita flexibilitatii noastre, data de experienta si capacitatea software, aveţi posibilitatea de a externaliza catre noi mai multe sau mai puţine activitati incluse in procesul de salarizare sau administrare personal. Spre deosebire de ofertele traditionale de externalizare, veţi avea întotdeauna acces la contul dvs. on-line de salarizare,  fie că este vorba de a introduce informaţii, sau doar pentru a ţine un ochi pe lucruri ...

 

 

 


• Vom primi lunar informaţii salarizare (noi angajaţi, ore lucrate, ore suplimentare, indemnizaţiile speciale, prime, concedii medicale, de odihna sau detalii amendamente, deduceri, etc) de la o persoană desemnată în compania dumneavoastră.
• Introducem complet datele in sistem şi verificam faptul că datele de intrare sa coincida cu ceea ce ne-ati trimis. • Vom rula aplicatiile software si efectua verificarile.

• După ce ne asiguram de corectitudinea calculelor salariale, vom efectua transmiterea documentelor de salarizare detaliate in format electronic, în formatele standard. La solicitarea dumneavoastră, vom putea face, de asemenea, în numele dumneavoastră si alte operatiuni opţionale.
• Vom transmite toata documentatia catre autoritatile statului în numele dumneavoastră.
• Va vom transmite in format electronic fluturasii iar dumneavoastra ii puteti imprima şi distribui, sau putem de asemenea să îi tiparim si sa ii transmitem in format confidential.


Echipa de Account Management va asigură că vom sta permanent in contact cu dumneavoastra. Întâlniri regulate vor fi programate pentru a va asigura standardul dorit şi chiar sa va depăşim aşteptările!